Tipărire

Unknown 7

LUNA PLINA - Oglindirea propriilor dizarmonii, tensiuni, nemultumiri

Faza de Luna plina reprezinta momentul cand Energia lunara se varsa liber si neingradit asupra pamantului. Energia lunara este extraordinar de benefica atunci cand ea este armonizata cu energia solara. Sa ne temem de ea este gresit, dar mai rau este sa urmam tot felul de sfaturi prezentate pe net, in care suntem indemnati la diverse "ritualuri " de luna plina

A te apuca de un "ritual" de Luna plina e ca si cum ti-ai propune sa faci curatenie generala in casa cand ai mana dreapta ranita /bandajata/ neutilizabila si fara sa chemi vreun prieten in ajutor. Va imaginati ce chin , ce frustrare, ce nemultumire stiind ca tu ai cele mai bune intentii dar lasi in urma ta, in loc de curatenie sclipitoare, un haos total . De ce ? Pentru ca nu ai avut intelepciune sa te apuci de un asemenea proces , intr-un moment bun al tau.
Astrologia e o stiinta complexa, care a fost creata de oameni spirituali, intuitivi, intelepti, care au studiat. Aplicarea ei, dupa ureche sau dupa ce ne imaginam ca da bine la public, dauneaza.


CE se intampla de fapt de Luna plina ? Se trezeste latura noastra instictiva, iar latura rationala este mult estompata. 
De ce este necesara perioada de Luna plina ? Este un moment de incarcare , de alimentare cu energie pentru inca un ciclu de 29 zile. Planeta are nevoie de asa ceva . E similar somnului nostru. 
Cum de luna plina , latura noastra constienta, rationala este "adormita " actionam mai mult din impuls, cum ni se pare, cum simtim etc . Oamenii buni, armoniosi vor utiliza aceste zile pentru a se vitaliza si relaxa . Dar cei, care sunt mai instictivi , mai tensionati de felul lor sau doar mai lenesi in a -si face ordine in emotii, de luna plina vor face o adevarata scufundare in abisul subconstientului lor. De cele mai multe ori gasesc "bule" nerezolvate de frustrari , dizarmonii etc, care incep sa "explodeze" exact de Luna plina.


Asadar Luna Plina nu face decat sa ne puna fata in fata cu propriile tensiuni, desi de cele mai multe ori vor parea ca vin din exterior. Acum putem intelege, de ce cele mai multe accidente , infractiuni , cutremure au loc de Luna plina.

Sa nu uitam ca tot ce simtim noi acum este simtit si de cei din jurul nostru. Va recomand sa dati dovada de intelegere si compasiune in relatiile voastre deoarece este foarte posibil sa constatati ca ceilalti  vor fi mai  agitati, zapaciti, neatenti, sensibili, conflictuali decat de obicei.

Este recomandat ca acum sa nu planuim si sa initiem calatorii, sa nu mancam excesiv, sa nu consumam alcool, sa nu dam curs certurilor, sa conducem mult mai prudent, sa amanam luarea unor decizii importante, sa nu incepem actiunii noi. Riscul de sangerare e mult crescut , de aceea ar trebui evitate operatiile etc 

In schimb, putem folosi aceasta perioada pentru a ne analiza, observa blocajele noastre emotionale si mentale, pentru psihoterapie, tehnici de relaxarea si vitalizare,  meditatie, rugaciune, apropiere de natura si divin.