Tipărire

 

1489190 636281246431501 29444813 n

Unele zodii sunt mai libere decat celelate si de aceea pot aparea conflicte si neintelegeri cand analizam faptele celor din jurul nostru. Libertatea nu e doar o calitate este o necesitate vitala pentru unii si este bine sa-i identificam rapid.


Cei mai liberi sunt nativii zodiilor de foc( planete preponderent in foc), pt ca ei se supun in primul rand propriei lor vointe. Daca aceasta coincide cu a celor din jur vor fi fericiti , daca nu, nu vor suferi prea tare. Focul, prin natura sa esențial masculin-activă, ia decizii deliberate, așa-zis conștient-voluntare.
Atentie fericirea nu prea are farmec cand ramai singur!


Zodiile de apa si pamant sufera cel mai mult la acest capitol.  Aceste doua elemente sunt yin- femine si pun mai mult accent pe instinct si subconstient .
Chiar si mari lideri nascuti in semn de apa vor avea mereu senzatia ca sunt obligati sa ia hotararile, pe care le iau ( mai ales pentru ca se gandesc la binele tutor implicati ). Ei trebuie mereu sa tina cont de impactul deciziilor si actiunilor lor asupra celor din jur. Vor fi mereu preocupati de ce parare au cei din jur si vor simti nevoia sa se explice!


Zodiile de aer se bucura si ele de ceva mai multa libertate decat cei din apa sau pamant atata timp cat trebuie sa hotarasca pentru alti. Cand trebuie sa actioneze pentru propria persoana , de multe ori nu stiu de unde sa inceapa. Deodata sunt nehotarati, sunt prea multe variante si nu mai stiu de unde sa inceapa!