Tipărire

        echinotiuNe pregatim de o sarbatoare cosmica azi - 20 Martie 2017. Ar trebui sa fie cea mai mare petrecere a anului, deoarece din punct de vedere astrologic azi spunem " Bun venit 2017 ". Bun venit unui an nou universul ne da sanse unui restart in forta, este un moment magic cand putem sa ne stabilim teluri inalte si avem foarte multe sanse se le implinim .
       Daca ne gandim ca ziua este egala cu noaptea, ca yinul si yangul sunt perfect echilibrate, atunci ne dam seama ca orice este posibil ,ca subconstientul nostru relationeaza mult mai usor cu constientul, ca ceea simtim este si ceea ce gandim, ca toate obstacolele pot fi depasite , ca viata se intensifica in jurul nostru si simtim o nevoie stringenta sa intram in acest dans salbatic, sa simtim ca inima se inflacareaza si ca pulsul se mareste. Azi e momentul cand lasam deoparte stare de visare specifica zodiei Pesti, ne incordam muschii si suntem pregatiti de actiune, acceptam provocari si suntem foarte curajosi . Energia Berbecului se face simtita azi intr-un mod exploziv, pasional si ne anima instantaneu.
       In antichitate Marte, zeul razboiului dar si al curajului era sarbatorit pe 20 martie! Daca vom studia vom afla ca este si zeul focului, cel care insufla viata si forta. Regenerarea, reintinerirea, revitalizarea sunt toate guvernate de acest moment miraculous, in care zodia Berbecului ne transforma vibratia interioara.
       Cum anul acesta de echinotiu Marte este in Zodia Taurului, ne putem astepta ca multe din lucrurile incepute acum sa aiba impact pe un numar mare de ani, sau se ne bucuram de stabilitate si un dinamism matur, efficient, calculat ceea este foarte rar in acest anotimp . O mare parte din aceasta energie va fi investita in plan sentimental si finaciar . ne putem astepta la o intarire a relatiilor atat la nivel personal cat si la nivel mondial. Vom cauta parteneriate sanatoase, care asigura belsug si eficienta pe termen lung.
       Acum este cel mai bun moment sa va faceti un plan de actiune pe intreg anul si a va apucati imediat de el. Aveti toate instrumentele necesare sa atrageti reusita asupra voastra, dar va trebui sa aveti foarte mare incredere in fortele proprii, sa fiti pregatiti sa munciti consecvent in directia propusa . Trebuie sa privim echinotiul ca pe un pamant foarte fertil, care asteapta sa ne incante cu roadele sale. Dar are nevoie ca noi sa plantam seminte de calitate, sa le udam si sa le ingrijim, altfel degeaba este el fertil daca noi refuzam sa-l plantam.
      Evenimentele importante la momentul echinotiului sunt :
Marte in Taur
Luna conjuctie cu Saturn
Soarele este intre Venus si Kiron in cuadratura cu Luna si Saturn
Jupiter cuadratura cu Pluto
Jupiter opozitie cu Uranus
      Sunt multe aspecte “pasionale” , chiar tensionate , care au ca scop sa ne intelegem cu adevarat nevoile sufletesti , sa ne descoperim talentele si adevarata noastra natura, sa punem accent pe o dezvoltare matura a laturii noastre emotionale si sentimentale . Daca vom putea depasi conditionarile aduse de Jupiter ,Uranus si Pluto ( societate , prieteni si filozofii invechite ) vom putea intelege cine suntem cu adevarat si cum putem contribui la evolutia omenirii.
      Cantitatea de energie cardinal si mutabila este la cote maxime perioada acesta, de aceea e nevoie sa ne racordam la spiritul zodiei Taur, in care se afla Marte acum pentru a actiona calm , hotarat, calculat si sa nu pierdem capul in tot felul de provocari marunte si sa uitam de telul final.
      Daca vreti sa fiti in armonia cu universul azi, purtati Rosu, mancati alimente uor picante si sarbatoriti prin dans Echinotiul de primavara!