Tipărire

 

 

 

 

Universul este in continua transformare si miscare si fiecare obiect sau fiinta comunica cu acesta prin vibratie specifica. Energia ne este daruita in permanenta, ea exista mereu, iar ceea ce se transforma este vibratia energiei. De aceea tot in acest univers este interconectat. Tot asa Stelele, Planetele si Satelitii lor naturali emana frecvente subtile, care ne afecteaza la nivel fizic, psihic, emotional , energetic si cauzal.

Vibratiile Lunii ne influenteaza in permanenta si poate in modul cel mai evident, deoarece este atat de apropiata de noi. Sunt patru faze distincte : Luna noua, Primul Patrar ( Luna in crestere), Luna Plina si Ultimul Patrar ( Luna in descrestere ) fiecare cu vibratia si influentele ei . Este foarte usor sa urmarim Luna pe cer si sa ne programam evenimentele dintr-o luna de zile in functie de aceste faze. Astfel vom putea beneficia de un ajutor energetic si succesul va fi mult mai usor de produs. Vom scapa de intarzieri , tensionari, stres si suparari doar ca am stabilim sa demaram un proiect intr-o perioada neprielnica

Frecventele ce emana de la Luna ne afecteaza direct la nivelul corpului energetic dar si la nivelul mintii. Mintea la modul general este alcatuita din constient si subconstient. La nivelul subconstientului avem acumulate un numar foarte mare de „tipare” , care creeaza fundamentul structurii si personalitatii noastre. Aceste tipare le adunam de-a lungul vietii si le intarim ori de cate ori alegem sa actionam conform lor. Iar Luna este in stransa legatura cu partea subconstienta minti noastre si cu activitatea hormonala .

Intotdeauna faza de Luna Noua a fost privita ca un moment magic, tonic si generator de speranta. O zi pe luna cei doi astri Soarele si Luna isi dau intalnire pe cer si sunt foarte aproape unul de celalalt. Daca ar fi sa raportam aceasta uniune cosmica in interiorul nostru , am putea spune ca e ziua, in care constientul si subconstientul nostru pot dialoga si functiona impreuna. Ceea ce vrem devine una cu ceea ce avem nevoie. De aceea in aceasta zi simtim un elan si entuziasm foarte puternic pentru a ne ocupa de idealurile noastre si suntem sustinuti pentru a le implini.

Asemanati perioada de Luna Noua cu primavara si va va fi mai usor sa intelegeti ce trebuie sa faceti. Acum e cel mai bun moment sa plantati „semintele” viitoarelor voastre recolte. Daca va faceti ordine in minte si va alegeti niste scopuri foarte clare si precise aveti posibiltatea sa le impliniti mult mai usor. Orice schimbare se produce mai lin si mai intens daca e inceputa de Luna noua. Iertarea si impacarea e mai naturala in aceasta faza. Veti constata ca veti avea mai multa pofta de viata, chef de munca si rezistenta la efort acum. Luna noua aduce o energie foarte dinamica, care poate fi canalizata foarte usor. E acel moment, de care vreti sa profitati pentru a ajunge acolo unde va doriti.

Persoanele nascute de Luna noua, vor trai mult mai intens aceasta faza si vor simti ca sunt plini de vitalitate, curaj si forta.