Tipărire

Luna in descreştere – favorizeaza acele acţiuni in care avem drept scop slabirea, detaşarea, desprinderea, desparţirea, purificarea, eliminarea, vânzarea.

Luna Noua – este un moment astral in profunda rezonanţa cu momentul tainic al inceputului, de aceea este favorabil pentru inceperea oricaror acţiuni, luarea deciziilor, fixarea telurilor, planificare, organizarea. In terapii, faza aceasta e cea mai buna pentru tehnici de echilibrare , dezvoltare, vindecare

Luna Plina – este nefasta pentru orice tip de acţiuni, ea are o perioada de influenţa de +, - 18h, inainte şi dupa momentul sau de maxim. In perioada Lunii Pline (36h) nu sunt indicate intrunirile, luarea deciziilor, petrecerile, calatoriile, actele amoroase, intervenţiile chirurgicale, planificarile, inceperea actiunilor importante. Acţiunile incepute in perioada de influenţa nefasta a Lunii Pline pot sa aiba o direcţie descendenta, negativa, insoţita de diverse complicaţii. Aceasta perioada poate fi folosita pentru tehnici de constientizare a tensiunilor si fricilor acumulate.

Primul Patrar şi Ultimul Patrar – sunt perioade nefaste asemanatoare cu perioadele cu Luna Plina, dar mai redus ca intensitate , cu difernta ca perioada lor de influenţa este de +, -9h, inainte şi dupa momentul de maxim.

Luna in Semnele de Pamânt – Taur, Fecioara, Capricorn
- predispune catre conservatorism, rabdare, perseverenţa, valorificare practica, iar in aspect negativ catre incapaţanare, incrâncenare, monotonie, materialism.

- favorizeaza tot ceea ce vrem sa fie trainic, material, concret, stabil pe termen lung

Toate acţiunile incepute in perioada in care Luna este in semne de pamânt trebuie susţinute cu perseverenţa şi rabdare, ele vor prezenta trainicie şi concretizare in plan material.

Luna in Semnele de Apa – Rac, Scorpion, Pesti

- predispune catre empatie, visare, romantism, sociabilitate, adaptabilitate, iar in aspect negativ catre stari inferioare, negative, hipersensibilitate, naivitate, influenţabilitate.

- favorizeaza relaxarea, regenerarea, iertarea, impacarea cu noi inşine şi toate acele acţiuni care se desfaşoara intr-un cadru intim, familial sau alaturi de cei apropiaţi noua.

Toate acţiunile incepute in perioada in care Luna este in semne de apa trebuie realizate cu multa daruire, implicare emotionala si intr-o perfecta armonie cu ambianţa inconjuratoare

Luna in semnele de Foc - Berbec,Leu, Sagetator