Tipărire

cycles lifePana la 35 de ani trecem prin ciclul , LUNAR ( O-7 ANI) , cand conteaza mult relatia cu familia si cu mama in special( ce sapte ani de acasa, LUNA fiind raspunzatoare de starile sufletesti care au nevoie de hrana si intarire in special de la mama).

Urmeaza ciclul guvernat de MERCUR (7-14 ANI) ,perioada in care luam contact cu lumea exterioara caminului prin  studiile primare si contactul cu anturajul,colegi, amici,vecini, rude. De altfel Mercur e considerat adolescentul zodiacului si ne facem sa fim foarte curiosi, comunicativi si jucausi.

VENUS este raspunzatoare de perioada 14-21 ani, varsta adolescentei , cand incepem sa descoperim anumite talente si calitati native, dar si  atractia fata de sexul opus. Acum ne este mult mai usor sa intelegem de ce la varsta acesta apar marile iubiri in care predomina sentimentele romantice si afectuoase. Se pun bazele unui sistem de valori, banii si munca incep sa fie apreciate

Intre 21-28 ani urmeaza ciclul lui MARTE, perioada in care  experimentam primele responsabilitati pe cont propriu( adevaratul majorat astrologic este la 21 de ani). Din punct de vedere astrologic impulsul sexual este generat de Marte. Aceasta perioada este caracterizata de mult dinamism, cucerirea unor domenii, spirit combativ si tot felul de actiuni inovatoare.

Ultimul ciclu individual  28-35 de ani este guvernat de SOARE , in acest interval devenim mai constienti de cine suntem si ce dorim de la viata. Se spune ca acesta perioada este cea mai propice pentru afirmarea de sine, de a iesi in evidenta, de a beneficia de rezultatele muncii de pana acum. Acum putem capata recunoastere si putem inainta in functie. Este de asemnea un bun moment pentru a avea avea copii si de a fi cat mai creativi.

Toate aceste repere sunt valabile pentru un program armonios de viata  si atunci la 35 de ani suntem pregatiti pentru a intra in ciclurile spirituale de viata.In schimb acolo unde  ciclul LUNAR  a insemnat conflicte emotionale intr-un mediu de familie ostil,ciclul MERCURIAN , a adaugat blocaje  mentale  in comunicare si relationare,pe etapa VENUSIANA ,se adauga frustrai afective dublate de crizele si agresivitatea MARTIANA, SOARELE completand tabloul cu un egou puternic si refuzul oricarui ajutor uman si DIVIN, cel in cauza are nevoie de ghidare si munca personala spre a putea sa se reintegreze in PROGRAMUL AUTENTIC de viata.

35-42 Suntem sub influenta lui Jupiter si aceasta e perioada de expansiune, maretie, apogeu si creativitate. Ne este permis aproape orice daca tinem cont de bun simt si intelepciunea. E perioada cand putem valorifica la maxim potentialul nostru. Tot acum avem nevoie sa ne apropiem de Dumnezeu, sa ne intelegem menirea si ne dorim sa devenim la randul nostru creatori. Ne implicam in destinele celor dragi , depasim zona Ego-ului, vrem sa educam, sa ajutam sa sustinem, pe cei la inceput de drum.

42-49 Cu adevarat varsta maturitatii, a seriozitatii. E momentul cand suntem foarte interesati sa stim ca avem un impact asupra lumii si societatii, cand privim in urma si ne place identitatea noastra. E un moment al crizelor  puternice pentru cei care , privind in urma , se simt rusinati sau nemultumiti. E o perioada dificila, care trebuie tratata cu foarte multa atentie.

 Dupa aceasta varsta se reiau ciclurile planetare dar pe o alta vibratie, mult superioara. Voi reveni cu un articol, pentru a explica mai bine aceste nevoi, atat de speciale.